Κάντε Like!
Close

Είσοδος χρήστη


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Close

Υπενθύμιση Κωδικού Εισόδου


 

Ειδοποιήσεις SMS & email

Ειδοποιήσεις SMS & email

Η υπηρεσία ειδοποίησης μέσω SMS ή email παρέχεται σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες του greetingcards.gr, είτε αυτοί έχουν πραγματοποιήσει δωρεάν έγγραφή, είτε διατηρούν έναν λογαριασμό χρήστη Premium.

Πρόκειται για μια υπηρεσία ειδοποιήσεων για γενέθλια, γιορτές, επετείους ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός θεωρείς εσύ σημαντικό και για το οποίο θα επιθυμούσες να λαμβάνεις κάποια υπενθύμιση, την προηγούμενη ημέρα του γεγονότος ή το πρωί της ίδιας μέρας.

Η διαδικασία χρήσης της υπηρεσίας είναι απλή. Πιο συγκεκριμένα:

Η υπενθύμιση που επιθυμείς για τα γεγονότα που καταχωρείς στο προσωπικό σου ημερολόγιο μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φορά ή να επαναλαμβάνεται σταθερά κάθε χρόνο την ίδια ημέρα, ανάλογα και πάλι με την επιλογή σου. Παράλληλα έχεις πάντα την δυνατότητα να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να διαγράφεις γεγονότα στο ημερολόγιό σου, αλλά και να αλλάζεις ανά πάσα στιγμή τον τρόπο ειδοποίησης (email, SMS ή και τα δύο).

Πραγματοποίησε την με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σου για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία ή εγγράψου δωρεάν στο greetingcards.gr και απόκτησε πρόσβαση στην υπηρεσία των ειδοποιήσεων πατώντας εδώ.

 
z