Κάντε Like!
Close

Είσοδος χρήστη


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Close

Υπενθύμιση Κωδικού Εισόδου


 
 

Premium Χρήστες


Η αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium πραγματοποιείται οποιαδήποτε στιγμή ,εφόσον κάποιος χρήστης το επιθυμεί, με μια πληρωμή που ισχύει για 3 χρόνια και η οποία δεν είναι υποχρεωτική. Ο χρήστης αρχικά θα πρέπει να εγγραφεί στην ιστοσελίδα του greetingcards.gr δημιουργώντας έτσι έναν δωρεάν λογαριασμό.

Η αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium γίνεται αφού προηγηθεί μια ηλεκτρονική πληρωμή αξίας 10 μόλις ευρώ και ισχύει για 3 χρόνια. Μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω χρονικού διαστήματος, ο λογαριασμός μετατρέπεται και πάλι σε απλό-δωρεάν λογαριασμό και ανά πάσα στιγμή δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να ανανεώσει αν θέλει τον Premium λογαριασμό του.

Η πληρωμή πραγματοποιείται με τρόπο απόλυτα ασφαλή, μέσω της παγκοσμίως γνωστής και έγκυρης υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal. Αν ο χρήστης διαθέτει ήδη λογαριασμό στο Paypal, μπορεί ταχύτατα να πληρώσει το ποσό των 10 ευρώ και μέσα σε δευτερόλεπτα να αναβαθμίσει τον λογαριασμό του σε Premium. Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν διαθέτει λογαριασμό Paypal και δεν επιθυμεί ή δεν έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό, να πληρώσει άμεσα, με μια οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα VISA ή MASTERCARD σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών που εξασφαλίζει η ίδια η Paypal.

Εάν και πάλι οι παραπάνω τρόποι πληρωμής δεν σας εξυπηρετούν, παρακαλούμε στείλετε μας ένα μήνυμα στο info@greetingcards.gr και εμείς θα συζητήσουμε μαζί σας εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

Οι επιπλέον λειτουργίες του λογαριασμού Premium
Ο χρήστης αναβαθμίζοντας τον λογαριασμό του σε Premium διατηρεί όλες τις λειτουργίες που του παρέχει ο δωρεάν λογαριασμός χρήστη, ενώ αποκτά αυτόματα 50 δωρεάν SMS στον λογαριασμό του, τα οποία είναι διαθέσιμα για κάθε είδους ειδοποίηση του ίδιου ή του παραλήπτη της κάρτας που στέλνει ο κάτοχος του λογαριασμού. Επιπλέον ο χρήστης-κάτοχος λογαριασμού Premium πλέον έχει πρόσβαση στο σύνολο των διαθέσιμων καρτών όλων των κατηγοριών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του greetingcards.gr και είναι σε θέση να προσθέτει στον λογαριασμό του επιπλέον μηνύματα SMS σε πολύ χαμηλή τιμή (μόλις 0,05 ευρώ ανά SMS).

Τέλος, ο Premium χρήστης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μας και να μας προτείνει ιδέες για τη δημιουργία νέων καρτών, ιδιαίτερα για τις κάρτες με ατάκες, στίχους, ταινίες και μαντινάδες, που είναι πιο δημοφιλείς στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις ιδέες.

Παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό διάγραμμα που παρουσιάζει συνοπτικά τις υπηρεσίες του greetingcards.gr. Απολαύστε περισσότερα από το greetingcards.gr άμεσα και γρήγορα με μια δωρεάν εγγραφή ή αναβαθμίστε τον λογαριασμό σας Premium για ακόμη περισσότερα.


λογαριασμοί χρηστών