Κάντε Like!
Close

Είσοδος χρήστη


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Close

Υπενθύμιση Κωδικού Εισόδου


 
 

Δωρεάν εγγραφή


Η δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, που όμως σας ανταμείβει αρκετά, με νέες υπηρεσίες και περισσότερες κάρτες στη διάθεσή σας.

Η εγγραφή απαιτεί μόνο την εισαγωγή κάποιων στοιχείων του χρήστη σε μια ειδική φόρμα και την ενεργοποίηση του νέου λογαριασμού μέσω ενός συνδέσμου επαλήθευσης του email που στέλνετε αυτόματα από την ιστοσελίδα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στις έξτρα λειτουργίες και σε περισσότερες κάρτες σε αριθμό με μια είσοδο στο σύστημα, εισάγοντας απλά το όνομα χρήστη και τον κωδικό του.

Οι έξτρα λειτουργίες
Πέρα από τον μεγαλύτερο αριθμό καρτών που υπάρχουν στη διάθεση του εγγεγραμμένου χρήστη, αυτός αποκτά πρόσβαση και στην κατηγορία καρτών 18+ όπου υπάρχουν κάποιες κάρτες με υβριστικό ή βίαιο περιεχόμενο. Ο χρήστης βέβαια θα πρέπει να δηλώσει ότι είναι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσει και να στείλει κάρτες της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Σαν εγγεγραμμένοι χρήστες μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το αν ο παραλήπτης διάβασε την κάρτα που του στείλατε και μάλιστα η ειδοποίηση αυτή μπορεί να είναι είτε μέσω email, είτε ακόμη και μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο. Αντίστοιχα, αν θέλετε, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώσετε με SMS και τον παραλήπτη ότι μια ευχετήρια κάρτα τον περιμένει στο email του.

Επιπλέον στη διάθεσή σας έχετε και μια υπηρεσία ειδοποίησης γενεθλίων ή άλλων γεγονότων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα γεγονότων για τα οποία έχετε τη δυνατότητα και πάλι να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email ή ακόμη και SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium
Η αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium πραγματοποιείται οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον αυτός το επιθυμεί, με μια πληρωμή που ισχύει για 3 χρόνια και η οποία δεν είναι υποχρεωτική.

Ο χρήστης αναβαθμίζοντας τον λογαριασμό του σε Premium διατηρεί όλες τις λειτουργίες που του παρέχει ο δωρεάν λογαριασμός χρήστη, ενώ αποκτά αυτόματα 50 δωρεάν SMS στον λογαριασμό του τα οποία είναι διαθέσιμα για κάθε είδους ειδοποίηση του ίδιου ή του παραλήπτη της κάρτας που στέλνει ο κάτοχος του λογαριασμού. Επιπλέον ο χρήστης-κάτοχος λογαριασμού Premium πλέον έχει πρόσβαση στο σύνολο των διαθέσιμων καρτών όλων των κατηγοριών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του greetingcards.gr και είναι σε θέση να προσθέτει στον λογαριασμό του επιπλέον μηνύματα SMS σε πολύ χαμηλή τιμή (μόλις 0,05 ευρώ ανά SMS).

Τέλος, ο Premium χρήστης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μας και να μας προτείνει ιδέες για τη δημιουργία νέων καρτών, ιδιαίτερα για τις κάρτες με ατάκες, στίχους, ταινίες και μαντινάδες, που είναι πιο δημοφιλείς στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις ιδέες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium και τη διαδικασία πληρωμής πατήστε εδώ.

Παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό διάγραμμα που παρουσιάζει συνοπτικά τις υπηρεσίες του greetingcards.gr. Απολαύστε περισσότερα από το greetingcards.gr άμεσα και γρήγορα με μια δωρεάν εγγραφή ή αναβαθμίστε τον λογαριασμό σας Premium για ακόμη περισσότερα.

λογαριασμοί χρηστών