Κάντε Like!
Close

Είσοδος χρήστη


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Close

Υπενθύμιση Κωδικού Εισόδου


 
 

Χωρίς εγγραφή


Η χρήση του greetingcards.gr μπορεί σε ένα μεγάλο βαθμό να γίνει άμεσα, ακόμη και χωρίς καν τη δημιουργία ενός απλού λογαριασμού χρήστη, η οποία είναι ούτως ή άλλως δωρεάν.

Βέβαια η χρήση του greetingcards.gr χωρίς εγγραφή έχει κάποιους περιορισμούς που δεν υπάρχουν στους χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα ή στους ακόμη πιο προνομιούχους Premium χρήστες.

Τι μπορείτε να κάνετε
Η χρήση της ιστοσελίδας χωρίς εγγραφή σας επιτρέπει να στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε φίλους ή απλά σε γνωστούς έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ευχετήριων καρτών μέσω προσωπικού email, αλλά επίσης και να δημοσιοποιήσετε στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα τις αντίστοιχες κάρτες με στίχους, ατάκες, μαντινάδες και ταινίες που έχουμε δημιουργήσει.

Τι δεν μπορείτε να κάνετε
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας χωρίς εγγραφή, ο μεγαλύτερος περιορισμός που έχετε είναι ότι στη διάθεσή σας δεν υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες κάρτες. Έτσι με μια δωρεάν εγγραφή αποκτάτε μεγαλύτερο αριθμό καρτών στη διάθεσή σας και με έναν Premium λογαριασμό ακόμη μεγαλύτερο.

Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες ευκολίες και υπηρεσίες που προσφέρονται στους εγγεγραμμένους χρήστες. Για παράδειγμα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το αν ο παραλήπτης διάβασε την κάρτα που του στείλατε και μάλιστα η ειδοποίηση αυτή μπορεί να είναι είτε μέσω email, είτε ακόμη και μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο. Αντίστοιχα, αν θέλετε, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώσετε με SMS και τον παραλήπτη ότι μια ευχετήρια κάρτα τον περιμένει στο email του.

Επιπλέον στη διάθεσή σας έχετε και μια υπηρεσία ειδοποίησης γενεθλίων ή άλλων γεγονότων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα γεγονότων για τα οποία έχετε τη δυνατότητα και πάλι να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email ή ακόμη και SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
Τέλος, οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ακόμη και τις δικές τους κάρτες! Πώς γίνεται αυτό; Ιδιαίτερα για τις κάρτες με ατάκες, στίχους, ταινίες και μαντινάδες, που είναι πιο δημοφιλείς στα κοινωνικά δίκτυα, εσείς μας λέτε την ιδέα ή την ατάκα που σκεφθήκατε και εμείς σας φτιάχνουμε την αντίστοιχη κάρτα. Τόσο απλά!

Παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό διάγραμμα που παρουσιάζει συνοπτικά τις υπηρεσίες του greetingcards.gr. Απολαύστε περισσότερα από το greetingcards.gr άμεσα και γρήγορα με μια δωρεάν εγγραφή.

λογαριασμοί χρηστών