Κάντε Like!
Close

Είσοδος χρήστη


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Close

Υπενθύμιση Κωδικού Εισόδου


 

Σχετικά με εμάς

Καλωσήρθατε στο greetingcards.gr

Το greetingcards.gr είναι μια ελληνική ιστοσελίδα που σκοπό έχει να προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου μια πλούσια γκάμα ευχετήριων καρτών, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή για να στείλουν την αγάπη και τις ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συνεργάτες κλπ.

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει ευχετήριες κάρτες για κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για γενέθλια, για ονομαστικές εορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ τις οποίες μπορείτε να στείλετε προσωπικά μέσω email στον παραλήπτη ή να κοινοποιήσετε μαζικά στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Twitter κ.α. Πέρα από τις παραδοσιακές ευχετήριες κάρτες που γνωρίζουμε όλοι, προσφέρουμε και κάποιες επιπλέον κατηγορίες έξυπνων καρτών, ειδικά σχεδιασμένων για το Facebook.

Χωρίσαμε τις κάρτες αυτές σε κατηγορίες που ξεκινούν με τη φράση «Πες το…» για να ξεχωρίζουν από τις κλασικές ευχετήριες κάρτες και πιστεύουμε ότι αν ασχολείστε με το Facebook και τα κοινωνικά δίκτυα θα τις βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Πρόκειται για ατάκες από γνωστές ταινίες, για μαντινάδες, για αστεία και σοβαρά στιχάκια και για έξυπνες ατάκες γενικότερα.

Το greetingcards.gr θα συνεχίσει να αναβαθμίζει το υλικό του με νέες, περισσότερες κάρτες και κατηγορίες καρτών, ενώ έχουμε κατά νου και μια σειρά ενδιαφερουσών υπηρεσιών, τις οποίες σιγά-σιγά σκοπεύουμε να προσθέσουμε στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας είναι κατά βάση δωρεάν και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν απαιτείται καν η εγγραφή του χρήστη. Καλό θα είναι βέβαια να πραγματοποιήσετε μια δωρεάν εγγραφή που δεν διαρκεί περισσότερο από 1-2 λεπτά και η οποία σας προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες και κάρτες.

Υπάρχει τέλος και η υπηρεσία Premium χρηστών η οποία έναντι μιας χαμηλής χρέωσης μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή Paypal σας προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές, υλικό και υπηρεσίες. Για να δείτε τι προσφέρει κάθε πακέτο, πατήστε εδώ. Περιμένουμε τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας για την ιστοσελίδα μας. Αν έχετε μια καλή πρόταση για κάρτα σε οποιαδήποτε κατηγορία, είμαστε ανοιχτοί να την ακούσουμε και να την υλοποιήσουμε. Το ίδιο ισχύει και αν αντιμετωπίζετε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας.

Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για να το λύσουμε.

Η ομάδα του greetingcards.gr

 
z